søndag den 1. april 2012

På tur med kusinen

I denne weekend har jeg haft besøg af min kusine, og det var, som sædvanligt, rigtig hyggeligt. Konceptet i forbindelse med hendes besøg er gerne det samme: hun bliver weekenden over, vi hygger og laver dejlig mad (og gerne noget, som vi ikke har prøvet før), vi går ture med hunden og tager måske på udflugt i nærområdet.... hvis vi gider :0))


I forbindelse med denne weekends ophold havde vi egentlig ikke planlagt noget specielt (ud over maden), men fredag eftermiddag - på vej hjem fra indkøbene - blevet vi pludselig enige om at det da var lang tid siden at vi havde besøgt Helsingør.

Så lørdag morgen stod vi tidligt op, fik morgenmad, gik med hunden og så tog vi toget til Helsingør (en tur på ca. 10- 15 minutter, og så lander man lige i midten af Helsingør...... dejligt ikke at skulle køre rundt i Helsingør for at finde en parkeringsplads :0)))


Så første omgang var det jo meningen at vi ville shoppe, men da vi kom lidt i 1000 - altså lidt før forretningerne åbnede, besluttede vi os for at gå lidt på opdagelse - jeg havde jo taget kameraet med :0))


Og pludselig havde turen ændret sig fra en shopping-tur til en gåtur med kameraet rundt i Helsingør by. Vi kiggede i baggårde, på bygninger, på kirker (Sct. Mariæ og Sct. Olai) og et enkelt kloster - alt sammen noget, som vi ikke havde opdaget på vores tidligere ture til Helsingør.

Gåturen startede dog med "Byens Flotteste" café latte - købt og serveret ved Helsingør Musikteater, og den var et flot syn!


Hyggeligt at se Helsingør by fra en anden side sammen med kusinen ...... selv om der også blev shoppet lidt til sidst :0))

7 kommentarer:

 1. Helsingør er en skøn købstad, som jeg også nyder at komme til!
  Tak for turen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente

   Ja, Helsingør er en dejlig by :0))

   Slet
 2. Sikke en skøn tur i må have haft.
  Jeg har aldrig været i Helsingør, men hvor ser det dog dejligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina

   Det er synd, men man kan jo ikke nå at se alle Danmarks byer :0))

   Slet
 3. Dejlige billeder - der gik jeg også for et par uger siden :-)

  SvarSlet
 4. Helsingør er virkelig en oplevelse. Jeg er så heldig, at min datter flyttede dertil i sommer, så nu har jeg en 'undskyldning' for at komme der rigtig tit :o) Der var også rigtig hyggeligt i byen ved juletid.
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 5. Skønne billeder.
  Tak for rundvisningen.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...