onsdag den 11. april 2012

Man er vel handywoman....

I går kørte jeg en tur i Kvickly, da jeg i deres tilbudsavis havde set at de havde et plantebord til kr. 249,00, og det kom så med hjem (sammen med de øvrige indkøb).

Jeg smuttede også lige ind i "Hjem & Fix" for jeg skulle jo også købe et nyt ørnenæb til min fortsatte kamp mod efeuen. Her var naturligvis også et plantebord - faktisk var det større (og kostede den nemme sum af 399,00), men det var jo et plantebord, så der var lavet et hul til spanden med jord..... og min tanke med plantebordet var lidt anderledes.

Det skal fungerer som bord til mine laterner på altan (dem har jeg stående foran mit store stuevindue, så lysene kan nydes indefra), og til næste forår skal plantebordet så indenfor for at være opbevaringsplads til mine spirer. Jeg har ikke haft meget held med mine spirer i år, og placeringen på karmen (som næsten er i gulvhøjde) ved mit store stuevindue er måske årsagen?

Nå, men da jeg kom hjem, skulle bordet jo også samles...... godt, man ikke er bange for at bruge vaterpas og elektriske skruemaskine :0))

På min vej rundt i blogger-verdenen var jeg også faldt over Susanne fra H(e)avens indlæg hvor hun også viste en masse frø, som hun havde bestilt. Måtte lige høre hende om hvor hun havde bestilt sine frø, og det var ved Bjarnes frø og planter. Da jeg smuttede forbi hjemmesiden, kunne jeg se, at den havde jeg da set før, men da jeg var på jagt efter nogle mitsuba-frø, skulle jeg lige kigge i Bjarnes frøsamling.

Efter ganske få klik på hjemmesiden går det op for mig at Bjarne da er lidt af en chili-fan, og har en masse chili-frø i sin shop...... og så faldt jeg i..... igen. Bestilt "et par" chili-frø (13 forskellige slags for at være mere præcis.... og en enkelt en med passionsblomst), og alle disse frø kom med posten i går.

Nu venter jeg så bare på endnu en pakke, som indeholder en "potmaker" og et par plastbakker til mine små drivhuse..... så prøver jeg igen at så et par chilier - bare det ikke er for sent???

I skal da ikke snydes for navnene på de bestilte chilier, så "here we go": "Purple tiger", "Chocolate cherry", "Brown egg", "Black cuban", "Esplendor", "Flourescent purple chili", "Fish", "Black Namaqua land", "Beaver Dam", "Filius Blue", "Tobago Seasoning", "Aurora" og "Marbles"..... Der er et par gengangere imellem, som jeg har prøvet at så ("Purple tiger" og "Tobago Seasoning"), har dog kun fået en enkelt, spinkel "Tobago Seasoning" ud af de tidligere frø, så jeg prøver altså igen.... med frø fra en anden forhandler.

7 kommentarer:

 1. har godt seet disse planteborde.Kan det tænkes at men kan sætte flere sammen og få en god effekt ud af det...det ser godt ud med de chillie poser..god vind med dem.
  mvh. GP

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej G.P.

   Man kan sagtens stille flere planteborde sammen, men da jeg ikke har plads på altanen, har jeg valgt bare at købe et.

   Tak..... chilierne er sat..... mere om det senere :0))

   Slet
 2. Fine planteborde du har købt.
  Held og lykke med dine chillie.

  Kh Margrethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Margrethe..... og har vist brug for held og lykke med chilierne..... fik ikke så meget ud af de sidste, som jeg såede.

   Slet
 3. Hej. Hold da op sikke mange frø. Den lyder interessant den hjemmeside. Jeg kan også rigtig godt lide dine planteborde. Jeg glæder mig til at følge med i alle dine frøsåninger. Jeg håber, du får succes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg fik vist købt rigeligt med chilifrø, men jeg kigger meget på om de har sjove frugter eller blade og om de er lidt specielle eller sjældne. Nu bliver det så bare spændende at se om de også bliver til noget.

   Slet
 4. Flotte planteborde, har du set de plantekasser og blomsterkasser som er hos global hegn. De er vedligeholdelsesfrie og jeg er sikker på de kan holde en stak stærke chili planter

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...