lørdag den 3. marts 2012

En mærkelig fugl :0))

Dagen i dag er startet meget tidligt - faktisk allerede kl. 0650, hvor hunden - som faktisk hedder Dino - altså mente at han havde sovet nok, og var klar til en gå-tur. Det gør mig nu ikke noget at komme tidligt ud af sengen...... og selv om det er lørdag, så på med tøjet og ud i den lidt frostkolde morgen, som også bød på flot solskin.

Da hunden jo har en fiberspænding i det ene forben, så går turen afsted i roligt tempo - det tempo kender hunden dog ikke, så han benerer afsted..... i kort snor :0).

Forbenet har det meget bedre, og han halter ikke længere, men jeg har ham dog stadig i kort snor for at forbenet kan få en chance for at blive endnu bedre og stærkere, før vi vender tilbage til flex-linen.

Undervejs på turen stødt vi på denne mærkelige "fugl", som vist syntes at vi forstyrrede dens morgen-kig fra træet. Dino opdagede aldrig katten i træet - han er ellers MEGET glad for katte, da han, som hvalp og unghund, dagligt havde besøg i haven af en af naboernes kat - en flot kridhvid langhåret sag, som han virkelig så op til....... og gerne ville have med indendørs!

4 kommentarer:

 1. Ja, det var da en mærkelig fugl oppe i træet :-) Dejligt at det går bedre med Dinos ben, og det er rart, når hunde kan lide katte. Vi har en hund her i nabolaget, der altid sover sammen med gårdens katte :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, godt at Dino ikke opdagede katten.... for så skulle den med hjem.

   Dino ville ELSKE at have egen kat og ville sikkert sove sammen med den i sin kurv, og sidde og vente på at den kom hjem fra sine ture i nabolaget hver aften - han er jo en STOR dyreven!

   Slet
 2. Fint billede. Godt fanget af den mærkelige fugl: 0))
  Heldigt at du havde kameraet med.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mobilen var med på turen.... og derfor kunne billedet også godt ha' været bedre - hvis jeg havde taget kameraet med på denne tur.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...