mandag den 28. maj 2012

Så er den pinseferien snart forbi :0(

Selv om vi jo kun har haft en ekstra dag fri i denne omgang, har det nu været dejligt. Jeg har brugt tiden på chilierne og en gang storoprydning i soveværelset - og særligt mit klædeskab. Dene sidste opgave er endt i flere sække tøj m.v., som skal køres til genbrugspladsen.... dejligt :0)

Der har også været tid til at plante et par chilier om, men også til at finde mere information, som de chiliplanter, som p.t. står med fine spirer. Informationen om de enkelte chili vil jeg prøve at samle sammen til denne blog (eller skulle man nu lave en særlig chili-blog?? :0)))

Som det også kan ses, har der også været tid til at tage et par billeder af vores klematis, selvom jeg må indrømme at jeg ikke har været så flittig med kameraet på det sidste - det håber jeg at kunne gøre noget ved snart, for der går nok ikke mange uger før de første roser er på vej. Flere af mine roser har fine knopper, og jeg glæder mig bare til at se dem i fuld flor igen!

3 kommentarer:

 1. Det ville være super med information omkring forskellige chilier. Og jeg vil foreslå dig, at du laver en ekstra fane dertil. Men vælger du en helt ny blog, så er jeg med, hvis du gør den offentlig.
  Mine chilier står flotte og det bliver godt, når det bliver så varmt, at de kan komme ud i drivhuset. Måske de skulle plantes om endnu engang inden. Det tror jeg, nu jeg tænker mig om.
  Dejligt billede du har taget af clematisen i dit stakit :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne :0))

   Ja, jeg er lidt i syv sind om jeg skal lave en særlig chili-blog eller lave en side om chilierne...... tænke, tænke, tænke - det er ikke nemt :0))

   Jeg har allerede sat et par af mine chilier ud på altanen, har desværre ikke et drivhus, så mine chilier er i potter på altanen hele sommeren. Mine chili-spirer er dog stadig placeret i vindueskarmen, hvor de gror sig lidt større for hver dag - det er vist for tidligt for dem at komme ud på altanen :0)) Er for øvrigt lidt spændt på at de alle bliver så store at de sætter frugter i år - har fundet flere sorter, som ikke blive så høje!!

   Tak - synes også selv at det var i godt billede af de fine, små klematis-blomster.

   Fortsat god dag :0)

   Slet
 2. Smuk klematis.
  Vi har i dag købt tre ny klematis, så nu har vi altså 4 stk.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...