søndag den 12. februar 2012

Pulsvarmere til fotografen

Jeg kan jo godt lide at fotografere, men i denne kulde er man jo også nødt til at have handsker på, når man er ude. Handskerne skal man så have af, når man skal finde kamereaet frem for at tage billeder..... meget besværlig med de der handsker :0))

Så var det jeg så nogle strikkede pulsvarmere eller håndledsvarmere, og så gik jagten på en opskrift ind! Jeg søgte på nettet, men var ikke helt tilfreds med de opskrifter, som jeg faldt over. Jeg har aldrig været godt til at "freestyle" eller "strikke ud af hovedet", som mange andre kan, så den opskrift var lidt vigtig for mig :0))

Sidst faldt jeg over en blog (kan desværre ikke finde den igen), hvor bloggeren havde strikket et par pulsvarmere fra bogen "Romantisk Country Strik" af Ditte Larsen & Inga Walløe Pantzar. Så gik turen til biblioteket for at finde bogen.... og opskriften.

Resulatet er nu at jeg nu har strikket et par pulsvarmere..... som nu bare skal sys sammen..... og garnet?? Ja, det er bare fra Netto, som i denne uge havde en del garn til salg - blandt andet "Rustik" :0))

6 kommentarer:

 1. Jeg fandt din blog og det er jeg glad for ! Du inspirere mig, og jeg kan nu se at det kan lade sig gøre at sætte frø og lign. til at spire allerede nu. Foråret er her pludselig. Hvis du går ind på min blog vil du se en som jeg som bl.a farvorit der fotografere i naturen hun er fra Norge og det er gode billeder måske noget for dig også en om haven. Jeg bliver glad iøvrigt hvis du vil være på min blog også. Hilsen annetteskreativiteter.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annette

   Tak for dit søde svar - har allerede tilmeldt mig din blog :0))

   Ja, såningen er igang.... selv om det ikke er alle frøene der er villige til at spire, men mere om det på bloggen senere.

   Slet
 2. Det var da en rigtig god ide´. Dem bruger de jo meget på Grønland, strikket i flotte mønstre, eller med perler på.
  Lige et godt råd; næste gang du strikker Håndledsvarmere, så prøv at strikke dem på strømpepinde, så slipper du for at skulle sy sammen ;-D
  Have/strikkehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne

   Ja, næste gang må jeg finde strømpepindene frem fra gemmerne - det er nemmere end at skulle sy dem sammen bagefter...... takker for rådet :o))

   Slet
 3. Altså det var da en god idé. Det kunne da være jeg skulle overveje det samme - både til mig selv og datteren, der er tosset med at fotografere og også hundefryser på fingrene.

  Tak for ideén.

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise Lotte

   Ja, vi fotografere må jo lide lidt for det gode billede, men med et par pulsvarmere bliver vi i hvertfald ikke kolde om hænderne :0))

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...