torsdag den 23. maj 2013

Lidt mere om basilikum

Som jeg skrevet tidligere, så har jeg forsøgt mig med at så basilikum. Jeg har ikke været så modig, for jeg har nemlig kun sået en slags indtil videre - lakrids-basilikum.

Og der faktisk er kommet tegn på liv frem, syntes jeg at I lige skulle se den:


Jeg må indrømme at den ikke lige frem er en af de hurtigste planter, og at den vist skal vokse lidt mere, før jeg kan begynde at nippe af den........ men den er der, og jeg vil forsøge mig med at så basilikum igen, så den har ikke taget modet fra mig :0))

søndag den 5. maj 2013

Der er altså liv......

Der er lidt stille her på bloggen..... af flere årsager: har travlt på arbejdet, har travlt med www.chiliparadiset.dk, har travlt med alle chili- og tomatplanter, som stadig ikke kan komme ud til altanen på grund af vejret (suk!), og så er der også lidt foreningsarbejde, som skal passes.

Jeg står også parat i havedøren (som mange andre), og venter på at vejret godt nok til at planterne kan komme ud. Jeg har dog tabt tålmodigheden, når det gælder krydderurterne til højbedene - der er de først krydderurter blevet plantet. Det har jo stadig været koldt om natten, så jeg har dækket højbedene til hver aften....... undtagen i nat, og det ser ud til at de har klaret opholdet i det fri godt.

I dag vil jeg forsøge mig med at plante de lathyrus (sorterne "Fire and Ice", "Windsor" og "Mrs Bernard Jones"), som jeg har sået selv i år, ud..... er lidt spændt på om de klare den, men de vil nu også blive tildækket i den første tid :0))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...