søndag den 25. oktober 2009

Guds næve - en bog af Ken Follet

Præst, som lever i en dal i Nevada med sit kollektiv, stjæler en seismisk vibrator, som kan udløse jordskælv. Han truer Californiens guvernør med at udløse jordskælv, hvis ikke man stopper planerne om at bygge et kraftværk i nærheden af Præsts dal.

onsdag den 21. oktober 2009

Abraham Darby

"Abraham Darby" er endnu en af de engelske roser, som er forædlet af David Austin. Den har – lige som mange af de andre engelske roser – en utrolig masse kronblade, og dette gør at blomsterhovederne er meget overvældende at se på.
De mange kronblade gør også at blomsterhovederne ofte hænge lidt. "Abraham Darby" har dog en dejlig duft af myrra, som mange af de øvrige engelske roser også har.

onsdag den 7. oktober 2009

Passionsblomst

Jeg tror at mange kender en passionsblomst, og at det mest er som en stueplante i en hvid og blå udgave. Jeg har dog – efter inspiration fra en anden person – forsøgt mig at med en blålilla passionsblomst som en slyngplante i haven.

Det første år (2008) fik jeg sat planten sent på året, og da frosten satte ind, overlevede den ikke. I år satte jeg endnu en passionsblomst tidligt på sommeren, og den har blomstret flittigt hele sommeren – ja faktisk blomstrer den endnu her i oktober!
Nu er det så bare at vente til foråret, for at se om planten kan overleve årets frost.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...